close menu

Our Works

Wedding VIDEO – Love Story

facebook.com/pages/Alb-Studio/346550369744
Realizoi Albert Vaja (Alb Studio) Elbasan
Kamera HD & Dixhei për Gezime Familjare ! Per Prenotime :
Tel : ( AMC – 0682275331 ) – ( Vod Club 0696136238 ) .
Filmime, Photo & Video Professionale – Alb Studio Elbasan

Nje Falenderim i Vecante per çiftin ne bashkepunimin e realizimit te ketij klipi,i cili mund te them qe eshte nje video e veçante per menyren e realizimit dhe planet e perdorura ne detajet filmike.

Comments Off on Wedding VIDEO – Love Story
MENU