close menu

Ne kryejme shërbime Video filmike dhe Foto me teknologjine me te Fundit.

image

Photography Production

PHOTOGRAPHY : Nje dite do besh nje foto dhe do ta vendosesh ne αlbum duke menduαr qe nuk do e humbαsesh kurre. Nje dite do te vesh re nje te mete ne dickα qe e mendoje perfekte. Nje dite do pendohesh per dickα, sepse te gjithe pendohemi per dickα. Nje dite do humbαsesh dike qe do. Nje dite do duαsh qe kohα te filloj te ece me ngαdαle.

...Me shume

image

Video Production

Ngjarjet e bukura kurrë nuk zgjasin shumë, mirëpo kujtimet mbesin përgjithmonë! Në traditën shqiptare, dasma është një prej ngjarjeve më të rëndësishme dhe më të veçanta për secilën familje. Një rast kaq madhështor meriton të mbahet mend dhe të përjetohet në çdo kohë përmes pamjeve më speciale dhe momenteve më të bukura.

...Me shume

AV

Rreth Nesh :

Eksperience Pune prej 20 Vitesh, Investim
ne ç'do moment dhe Teknologjia me e fundit
,Filmime Eventesh Familjare,
Realizime Klipesh & Spotesh,
Gjithcka me Shpejtesi dhe Korrektesi.

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPortugueseRussianSpanish

Abonohu me email

MENU