close menu

Sherbimet Tona

1un3hh

Dasma
Ngjarjet e bukura kurrë nuk zgjasin shumë, mirëpo kujtimet mbesin përgjithmonë! Në traditën shqiptare, dasma është një prej ngjarjeve më të rëndësishme dhe më të veçanta për secilën familje. Një rast kaq madhështor për çdokënd meriton të mbahet mend dhe të përjetohet në çdo kohë përmes pamjeve më speciale dhe momenteve më të bukura.

Qëllimi yne është që të kapë magjinë e këtyre kujtimeve përgjithmonë përmes xhirimit të dasmës suaj. Paketat tona janë të dedikuara për të gjitha llojet e dasmave dhe të përshtatura për buxhete të ndryshme.

Per t’ju pershtatur sa me mire klienteve tane ne kemi disa paketa si me poshte :

– Ofertë Paketa – Përmbajta e Paketave –

Paketa Standart : Filmimi HD 1 Kamera

Paketa Advanced : Filmim Full HD + 1 Foto pa Limit

Paketa GOLD : Filmim Full HD me 2 Kameramane + Fotograf (njera kamera eshte per xhirimet masive dhe ato baze me tripod ,ndersa kamera e dyte per detajet dhe pamjet ne levizje me paisje te levizshme Gimbal Elektronik, ne kete pakete ne disa raste ne aplikojme dhe nje kamera te trete vetem tek hyrja e ciftit ,vallezimi dhe pjesa e tortes, gjithashtu ne aplikojme edhe pamjet me Dron aty ku pamja vizuale e lejon perdorimin e tij ,pra kjo pakete eshte me e kompletuar se gjithcka tjeter dhe me paisjet me te fundit.

• Videoclip dhe Seti Fotografik  jo diten e dasmes por nje dite e vecante (Çmimi percaktohet me marrveshje varet nga Distancat apo Koha e Punes)

• Filmimi nga ne do te dorezohet i montuar ne menyre profesionale ne Standard (DvD) dhe ne Full High Definition HD Blu Ray Disc , (nese ju e deshironi materialin edhe ne Hardisk HDD apo USB Flash (File video) ne jua servirim kete opsion por HDD apo USB FLASH nuk jane te perfshira ne cmimet e paketave).

• Fotot do te dorezohen CD,DVD , numri i tyre nuk ka ndonje percaktim paraprak varet sipas shkrepjeve te mundeshme.

Na kontaktoni për më shumë detaje nepermjet fan page tone ne Facebook STUDIO ALBERT por dhe ne numrin tone ne WhatsApp ,Faleminderti!

Contact : +355 (0) 682275331

 

MENU