close menu

Video

Disa nga Videot dhe Punimet Tona

Videot qe ne realizojme jane te ndryshme gjithmone.

Per menyren e xhirimit apo muzikes ne bazoheni sipas personazheve ne video duke pare me syrin tone ne mundohemi te futemi ne brendesi te tipit te Çiftit dhe prefernces se tyre.
Nje faktor i rendesishem ne video eshte edhe vendi ku behen xhirimet ku ne gjithmone sygjerojme apo preferojme nje vend sa me natyral ku nuk eshte nevoja te dominoje luksi por pamja reale dhe natyra ti pershtatet tipit apo karakterit te pratogonisteve ne video.

Title

SHOWREEL - Dhjetor 2014

Sonila & Ganjol - Wedding Highlights

SHOWREEL - Disa Momente te Shkeputura nga Sezoni i Dasmave 2013-14

AURELA & BLEDI - Wedding Video

Fabio & Mikeljana (Wedding Highlights)

Marinela & Ermand - Love story

Qyteti Elbasanit by DRONE

MENU