close menu

Photography

Jeta eshte mbushur plot me momente te bukura, me caste gezimi dhe me buzeqeshje.  Keto momente lumturie duam ti mbajme mend gjate dhe ti ndajme me te tjeret. Keto kerkesa na i ploteson fotografia.  Por nuk mjafton thjesht nje shkrepje e zakonshme.  Duhet qe fotoja te kompozohet duke nderthurur profesionalitetin dhe artin ne menyre qe momentet e gezueshme te duken vertete te tilla. Keto kerkesa jua plotesojme ne menyren me te mire te mundshme. Ne i japim jete kujtimeve tuaja.

AV Studio eshte nje studio me eksperience 25 vjecare ne fushen e fotografise dhe 20 vjecare ne fushen e videografise. Qe ne fillimet tona ne Elbasan dhe ne shume qytete ne kemi plotesuar kerkesat e shumta te klienteles sone qe rritej vazhdimisht ne te gjithe Shqiperine, duke ofruar sherbime cilesore dhe duke lene cdo klient te kenaqur.

Pas suksesit te arritur ne Elbasan, ne prej disa vitesh operojme ne te gjithe shqiperine me nje studio me standarte bashkekohore me pajisjet me profesionale ne treg, qe garantojne cilesine dhe profesionalitetin.

Ejani prane nesh dhe ju garantojme qe do te ngelni te kenaqur duke kontaktuar me ne tek kategoria e kontakteve ne Web apo Facebook

MENU