close menu

Rreth Nesh

Alb Studio Wedding Production,u themelua në vitin 1995 nga z. Albert Vaja.

10542895_995922293766817_4493277547414899687_n

Falë eksperiencës shumë vjecare nëpër televizione të ndryshme, kronika, dokumentarë dhe evente të tjera, kemi qënë dhe vazhdojmë të jemi një nga studiot më të mira për punën që ne bëjmë.

Ne jemi mjaft të përkushtuar në industrinë e filmimeve, duke siguruar një paketë me punime cilësore dhe të standarteve europiane. Stafi ynë punon me përgjegjësi, pasion dhe përkushtim duke aplikuar teknologji dhe investuar në përdorimin e metodave bashkëkohore për arritjen e qëllimit.

10906322_10153509899174745_2155683500899580308_n

Si Studio me vlera të larta profesionalizmi me eksperiencë shumë vjeçare, kemi mundur të sigurojmë punimet më të arrira, duke kuruar çdo video me nivel të lartë kreativiteti.

Ne të gjithë punojmë si një ekip, të përbërë nga specialistë dhe profesionistë. Kjo është arsyeja pse ne jemi të aftë për të përfunduar materialin në një kohë rekord, si rrallë herë e arritshme nga studiot e tjera.

10857925_10153449881474745_6777332657962303919_n

Misioni ynë është angazhimi për klientët tanë duke arritur me sukses realizimin e ëndrrave të tyre. Gjatë punës tonë, ne kemi qenë të vlerësuar nga klientët për vëmendjen tonë në detaje dhe aftësinë tonë për të siguruar momentet më të bukura.

Për të kapur detajet shtesë dhe kënde të ndryshme të momenteve të medha, nepërdorim më shumë se një kameraman si dhe aparatura të ndryshme si Camera Crane, Steady Cam,Slider , Shoulder Mount, Go Pro Hero apo Tripod të lëvizshëm

 

screenshot_10

screenshot_2

14241607_10155220774944745_4346679318849632661_o

screenshot_1

13243709_10155223718144745_3754047022596315299_o

13923707_10155122222889745_1267506506862670162_o

14054494_10155134784044745_2369373980562728917_o

13680488_10155092444164745_6207591865082765670_o

MENU